FÖRETAGET. VÄRDERINGAR. MOTTO.

Hållbara processer

Vi granskar noggrant våra arbetsprocesser som företag för att kunna kartlägga allt från grunden för i slutändan kunna leverera från planeringsstadiet till slutförande.

Effektiva arbetsrutiner

Syftar till att uppnå effektivitet, kvalitet och enhetlighet i prestanda, samtidigt som missförstånd och bristande efterlevnad av föreskrifter minskas.

Hantverkande

Vi är alltid nyfiken på vad ni har för drömmar, vi drivs att nyfikenhet, god service och kommunikation för att kunna leverera extraordinär wow-faktor!

Hållbarhet

Vi är transparenta genom att vara öppen och ärliga. Kännedom och pålitlighet är viktigt för oss så du som kund kan granska oss med enkelhet och känna trygghet.

Mycket erfarenhet

Vi har självklart många år av erfarenhet inom branschen. Vi är etablerade och har samarbetspartners och medarbetare inom alla delar utav branschen.

Kundservice

Med inriktning på kvalitet och professionell personlig service så finns vi alltid vid din. Vi är lyhörda utifrån dina behov och idéer, stora som små.

ETT HELTÄCKANDE BYGGFÖRETAG TILL ERT FÖRFOGANDE

Av oss får ni hjälp med allt inom bygg och badrumsrenovering. Vi arbetar framför allt i Östersund men vi finns tillgängliga i hela Östersunds kommun. Vår målsättning är att kunden alltid skall känna sig trygg och vara nöjd med det arbete vi utför. Det leder till att vi ställer höga krav på oss själva, våra underentreprenörer, leverantörer och därmed också får ett bra slutresultat. Vi arbetar med stort engagemang och har ett stort fokus på kvalitet.

Kontakta oss redan idag så tar vi fram en offert på arbetet! Självklart utförs alla våra arbeten enligt dina önskemål.

Kunskap & Erfarenhet

Vi erbjuder våra byggtjänster till er i Östersunds kommun. Vad du än vill ha hjälp med ser vi till att du får den bästa möjliga hjälpen och att du som kund blir 100 procent nöjd med resultatet. Inom företaget har vi ett stort fokus på bra kvalitet och stort engagemang. Vi utför till störst del jobb inom Östersund, men hjälper även kunder i övriga Jämtlands län med allt från små till stora jobb.

Kvalité & Garanti

Vår vision är att vara ett modernt värdeskapande företaget som bygger hållbara samhällen. Vår målsättning är alltid att du som kund ska vara helt nöjd när ditt byggprojekt är färdigt. På företaget är kvalité en del av vår tradition, du får alltid ett förstklassigt arbete med ett resultat som präglas av hållbarhet, funktion och ett gediget slutresultat men en livstidsgaranti för framtiden.

Trygghet & Kännedom

För oss är kännedom och pålitlighet det absolut viktigaste. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg. Vi strävar för att vara framtiden för hemförbättring och vi är här för att dela upp verkligt värde till samhället och till de husägare och företagsägare som väljer att anlita oss. Vi använder all den senaste möjliga tekniken för att göra byggprocessen enklare och kommunicera effektivt.

Vi är specialister på bygg- och badrumsrenoveringar, med ett team av erfarna konsulter som erbjuder skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi utför byggprojekt med fokus på finplanering och utför då alltifrån nybyggnationer, snickerier, måleri och mycket mer.

Vår målsättning är att kunden alltid skall känna sig trygg och vara nöjd med det arbete vi utför. Det leder till att vi ställer höga krav på oss själva, våra underentreprenörer, leverantörer och därmed också får ett bra slutresultat.

I början av ett projekt dyker det ofta upp mycket frågor, självklart hjälper våra projektledare dig. På Odéns Byggservice så är vi certifierade och har behörighet för att utföra arbeten i våtrum, dessutom har vi en mångårig erfarenhet av arbeten i badrum och andra utrymmen som ingår i våtrum.

Vi kommer gärna ut och tittar på plats och hittar lösningar och kollar på eventuella hinder som kan dyka upp. Givetvis tar vi också fram en offert med kostnadsförslag efter projektering.

Call Now Button