Badrumsrenovering i Östersund

Odéns Byggservice är ett etablerat renoveringsföretag som utför badrumsrenoveringar i Östersund. Vi har varit verksamma med detta företag sedan 2015 men har ännu längre erfarenhet bland våra anställda som jobbar hos oss. Med vår långa erfarenhet och expertis inom branschen har vi blivit en pålitlig aktör på marknaden. Vårt företag är specialiserade på att genomföra högkvalitativa badrumsrenoveringar och har ett starkt rykte för att leverera utmärkt arbete.

Kostnadsfri offert för Östersunds-projekt

När man går i tankarna om att renovera badrum är viktigt att ta in offert innan något arbete påbörjas. Därför lämnar vi alltid kostnadsfria offerter och kommer gärna ut och tittar på ert badrum.

Kontakta oss så återkommer vi inom kort med ett kostnadsförslag!

Varför välja oss för din renovering?

Vi vill att man genom anlitande av oss för badrumsrenoveringar i Östersund ska ge våra kunder en känsla av trygghet och förtroende. Med oss får man en hög standard av professionalism och service, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla badrumsprojekt. Här är några aspekter som bidrar till tryggheten vid att anlita Odéns Byggservice.

Erfarenhet och expertis

Vi på Odéns Byggservice har många års erfarenhet av att renovera badrum. Vi som företag består endast av kvalificerade hantverkare med specialiserad kunskap inom snickeri, VVS, el och kakelsättning. Vår omfattande erfarenhet gör att vi kan hantera alla typer av badrumsprojekt med skicklighet och precision. Inget projekt är för stort eller för litet för oss!

Behörigheter och certifieringar

Vi följer Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) och innehar behörighetsbevis enligt gällande branschregler. Detta betyder att de arbetar enligt etablerade standarder och riktlinjer för att säkerställa att badrummen byggs på ett fackmässigt sätt.

Kunden i fokus

Vi på Odéns Byggservice är dedikerade till att ge våra kunder en positiv och smidig upplevelse genom hela renoveringsprocessen. Vi lyssnar noggrant på kundens önskemål och behov från start och under hela projektets gång. Dessutom kan vi komma med rekommendationer, rådgivning och planering för att förverkliga våra kunders drömmar. Vi anser att denna del är viktig, eftersom att man som kund ibland behöver hjälp för att få en vision att bli verklighet.

Försäkringsskydd

Odéns Byggservice är försäkrade, vilket ger dig som kund en extra trygghet. Försäkringen täcker person- och sakskador om olyckan skulle vara framme under renoveringsprocessen.

Kostnad för badrumsrenovering i Östersund

Sett till våra tidigare projekt kostar en badrumsrenovering allt från 150.000 kr upp till över 400.000 kr. I priserna ingår vår arbetstid, allt material som används till renoveringen av badrummet. Som man märker så varierar priserna, här är några viktiga parametrar som avgör slutkostnaden:

Storlek på badrummet

Storleken på badrummet är en viktig faktor som påverkar kostnaden för renoveringen. Ett större badrum kräver mer material och längre arbete.

Valet av material

Val av material för badrumsrenoveringen spelar också en stor roll i kostnadsberäkningen. Oavsett om det gäller val av kakel och klinker eller duschkabin, badkar till belysning varierar priset beroende på kvalitet, design och vilket varumärke man väljer.

Skräddarsydda lösningar

Om man har specifika önskemål eller behov för din badrumsrenovering, kan specialanpassade lösningar krävas. Detta kan innefatta specialtillverkade interiörer eller andra skräddarsydda detaljer. För att få ett kostnadsförslag för era lösningar är ni välkomna att kontakta oss!

Ta första steget för ditt badrum i Östersund

Tveka inte att kontakta oss för att få svar på dina inledande frågor kring din badrumsrenovering. Vi hjälper gärna till att besvara dessa och se till att du kommer igång med din renovering på absolut bästa sätt.

Kontakta oss direkt på 063 60 300 eller info@odensbyggservice.se så hjälper vi dig vidare!