Målare i Östersund för alla lägen

Vi är stolta över att kunna vara det självklara valet av målare i Östersund. Med års erfarenhet och expertis inom branschen är vi din pålitliga partner för alla dina måleriprojekt, oavsett om de är invändiga eller utvändiga. Ta kontakt med oss så förklarar vi hur vi kan uppfylla era drömmar!

Därför ska ni anlita oss för era måleriprojekt i Östersund

När du väljer oss som din målare i Östersund får du mer än bara färg på väggarna. Vi erbjuder en kundcentrerad upplevelse och ett resultat som kommer att överträffa dina förväntningar. Vår dedikation till kvalitet och noggrannhet sätter oss i en klass för sig.

odén byggservice logotyp

Vilka kunder tar vi emot i Östersund?

Vi välkomnar både privatpersoner och företag i Östersund med öppna armar. Oavsett om det handlar om att måla om ditt hem eller din verksamhet, är vi redo att leverera högkvalitativa målartjänster som passar dina behov.

Om ni som byggföretag är i behov av UE som kan slutföra måleri uppdragen, så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Våra måleritjänster

Invändig målning

Målning av väggar

Våra skickliga målare i Östersund kommer att göra dina väggar till en konstnärlig canvas med perfekt applicerad färg.

Måla innertak

Vi tar hand om att förnya innertaket och lämna det snyggt och skyddat med högkvalitativ takmålning.

Måla på tapet

Vi har kompetensen och erfarenheten att kunna måla direkt på tapeter och även utföra det nödvändiga förarbeten som krävs för att färgen ska kunna få fäste på absolut bästa sätt. Utöver det kan vi även utföra tapetsering i Östersund vid behov.

Via vår tapetseringstjänst får du ett brett utbud av valmöjligheter för att ge ditt utrymme en personlig touch. Läs mer om våra tapetseringstjänster.

För BRF och Fastighetsägare – Trapphusmålning / Källarrenovering

Den här sortens arbeten utför vi ofta åt bostadsrättsföreningar i Östersund och är därmed vana att hantera större arbeten som kräver god planering och hänsyn till boende i BRF-en.

Om ni är intresserade av att måla om era källarutrymmen eller trapphus, så går det bra höra av sig till oss för offert!

Vissa gånger finns det delar eller hela utrymmen som behöver renoveras, då kan det vara av fördel att anlita oss, eftersom att vi även kan hantera dessa typer av arbeten!

Utvändig målning

Fasadmålning i Östersund

Vår utvändiga målningstjänst ger ditt hus eller företagsbyggnad en ansiktslyftning med hållbara och snygga färger. Vi har möjlighet att ta hand om alla olika sorters fasader som finns på de olika hustyperna.

Exempelvis går det bra att anlita oss som målare för:

  • Träfasad
  • Putsfasad
  • Betongfasader

Andra typer av utomhusmålning

När det kommer till utomhusmålning, så går det bra att anlita oss för arbeten kring dörrar, fönster och andra tänkbara delar! Planerar ni att måla om ert utehus eller förråd, så kan vi hjälpa till med detta.

För bostadsrättsföreningar, så är vi vana att utföra dessa sorters entreprenadarbeten. Kontakta oss gärna för offert och era eventuella frågor!

Vad kostar det att anlita oss i Östersund?

Priset för våra måleritjänster varierar beroende på projektets omfattning och krav. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar, så kontakta oss idag för att få en skräddarsydd prisuppgift för ditt specifika projekt.

Ingår färg när man anlitar er?

Ja, vi kan erbjuda färg som en del av våra tjänster. Vi använder högkvalitativ färg som är anpassad för varje projekt för att säkerställa ett professionellt och hållbart resultat. Kontakta oss för att diskutera dina färgval och behov.

Oavsett om du behöver invändig eller utvändig målning, så är vi redo att leverera överlägsen kvalitet och service för dina måleriprojekt i Östersund. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att arbeta med dig!